Napravite sami ogledala po vašim merama

Napravite ogledalo po svojoj meri, sa uključenjem / isključenjem uz pomoć senzora pokreta ili dodira, sa Bluetooth zvučnicima ili LED satom.
Izaberite sami veličinu ogledala, dodatne funkcionalnosti i dodatne elemente.

Standardni asortiman LED ogledala

Na našem oficijalnom web shop-u možete pogledati i naručiti ogledala sa LED rasvetom po vašim merama i željama.

Nemoguće je zamisliti kupatilo bez ogledala. Kod nas možete pronaći ogledalo koje možete konfigurisati tako da odgovara Vašem stilu i dekoraciji kupatila.

Kupatilska ogledala sa LED rasvetom su posebno popularna, jer nude dobro osvetljenje bez obzira na osvetljenje u prostoriji. Kada je ogledalo izrađeno sa peskarenim ivicama, svetlo prolazi direktno kroz providne (peskarene) površine i obasjava prostoriju. Ukoliko peskarene površine nisu osvetljene, one izgledaju kao zamrznuto staklo i funcionišu kao lepo dizajnirani element i bez osvetljenja. Kada su osvetljene, peskarene ivice, linije i oblici postaju upečatljivo vidljivi što upotpunjava vizuelni efekat celog ogledala.

Kupatilska ogledala sa LED rasvetom

Naša kupatilska ogledala nisu ograničena samo na korišćenje u kupatilu. Pošto se rade po meri, ova ogledala se mogu koristiti na mnogo različitih mesta. Ona nemaju samo praktičnu primenu, već služe i kao estetski element za popunjavanje prostora. U kupatilu, spavaćoj sobi ili hodniku, ogledalo pomaže u održavanju lične higijene i izbora odevne kombinacije. U dnevnoj sobi, ogledalo sa rasvetom može da vizuelno doprinese uvećanju izgleda sobe i obezbedi prijatnu atmosferu uz pomoć LED svetla. Mogućnosti korišćenja ogledala su ograničena samo Vašom maštom.

LED ogledala su dostupna u mnogo različitih varijanti, kako biste napravili pravi izbor po Vašem ukusu.

Posetite naš Web-shop!

Ogledala po meri

Napravite ogledalo po svojoj meri, sa uključenjem / isključenjem uz pomoć senzora pokreta ili dodira, sa Bluetooth zvučnicima ili LED satom.

Izaberite sami veličinu ogledala, dodatne funkcionalnosti i dodatne elemente. 

Naša kupatilska ogledala po meri su takođe dostupna za komercijalnu upotrebu. Bilo da su postavljena u hotelima, restoranima, kafeima, fitnes centrima, teretanama, saunama, plesnim školama ili samo kao dizajnerski element u sklopu nameštaja, ogledala sa LED rasvetom izgledaju odlično svuda.

Takođe nudimo posebna ogledala po meri za pravna lica. Na primer, ime kompanije ili logo mogu biti ugravirani u peskareni deo ogledala.

Konfigurišite Vaše željeno ogledalo

Posetite nas na društvenim mrežama